Αρχική Σελίδα

Cinh group co.,limited Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

CINH ομαδοποιεί τη Co., περιορισμένος είναι εταιρία περιορισμένης ευθύνης ομάδας, έχει συμμετεχθεί στην έρευνα και την ανάπτυξη της αεραντλίας μικροϋπολογιστών για περισσότερο από δεκαπέντε έτη, με τα έτη εμπειρίας μας των προϊόντων σχεδιασμού και κατασκευής, είμαστε γνωστή επιχείρηση ομάδας σε αυτήν την βιομηχανία στην Κίνα. Έχουμε το επαγγελματικό ερευνητικό κέντρο μας και διάφορα βιομηχανικά πάρκα και οι επιχειρήσεις κλάδων στις διαφορετικές πόλεις στην Κίνα, τα προϊόντα έχουν λάβει vde, rohs, CE, Cb, ul και gs και πιστοποιητικά kema. 


   
Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε τα προϊόντα σύμφωνα με την ειδική απαίτηση των πελατών. Τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί σε πολλές χώρες, και το ποσό προϊόντων που εξάγονται σε άλλες χώρες συνεχίζει να αυξάνεται, το εμπορικό σήμα «CINH» θα πάει παγκοσμίως.


Παρέχοντας σε σας ο πελάτης υψηλό - η ποιότητα, τα επαγγελματικά προϊόντα και να ικανοποιήσουν την υπηρεσία είναι πάντα η τοποθέτησή μας ειλικρινά για είναι πάντα η πεποίθησή μας η τεχνολογία και η εμπειρία μας σε αυτήν την βιομηχανία είναι η δύναμή μας, μπορούμε να την κάνουμε για να είμαστε πραγματικότητα.


Γνωρίζουμε πλήρως ότι η ποιότητα είναι η ζωή μιας επιχείρησης και έχει ένα ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου ISO από την αρχική υλική πρόσβαση τελειωμένος - προϊόντα. Έχουμε μια ειδική qc ομάδα για να εκτελέσουμε τη μέθοδο επιθεώρησης aql επιπέδου. Πραγματοποιώντας ότι η καινοτομία είναι απαραίτητη για τη συνεχή ανάπτυξη, έχουμε ενισχύσει μια ομάδα Ε&Α που είναι σε θέση τις νέες γραμμές παραγωγής σε τακτική βάση. Αυτή η ομάδα είναι επίσης αρμόδια για τον έλεγχο της παγκόσμιας αγοράς προϊόντων, την ανάλυση των καταναλωτικών τάσεων και την υποβολή συστάσεων για το πώς οι υπάρχουσες γραμμές μπορούν να βελτιωθούν. εμπορικά σήματα προστατεύουμε των πελατών», και δεν θα στείλουμε ποτέ τα καταθεμένα εμπορικό σήμα προϊόντα στον τρίτο ή ανεξάρτητα parties.we δέχονται τη διαταγή cOem.


Θερμά χαιρετίστε την έρευνά σας. Με την υψηλή αίσθηση ευθύνης και απόλυτης ειλικρίνειας, χαιρετίζουμε όλα τα είδη επιχειρησιακής συνεργασίας και θα ικανοποιήσουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας. Είναι η ελπίδα μας να προωθήσουμε, από τις προσπάθειες από κοινού, και το εμπόριο και το αμοιβαίο πλεονέκτημα γύρου φιλίας. Καλωσορίστε για να επισκεφτείτε την επιχείρησή μας και το εργοστάσιό μας.
Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή. Θα είμαστε πολύ ευτυχείς να λάβουμε νέα από σας σύντομα. Ειλικρινά για πάντα.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Ερευνάμε και αναπτύσσουμε την αεραντλία μικροϋπολογιστών από το 2001

Χτισμένη ομάδα τον Ιούλιο 7,2007 Cinh

Αρχίζουμε την αγορά πωλήσεών μας στην Κίνα, 

κατόπιν Ευρώπη και ΗΠΑ.

 

Κίνα Cinh group co.,limited Εταιρικό Προφίλ Κίνα Cinh group co.,limited Εταιρικό Προφίλ Κίνα Cinh group co.,limited Εταιρικό Προφίλ Κίνα Cinh group co.,limited Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : CINH

Αριθμός Υπαλλήλων : 1800~2000

Ετήσιες πωλήσεις : 90Million-100 Million

Ιδρύθηκε Έτος : 2007

Εξαγωγή pc : < 10%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Cinh group co.,limited Πιστοποιήσεις Κίνα Cinh group co.,limited Πιστοποιήσεις Κίνα Cinh group co.,limited Πιστοποιήσεις Κίνα Cinh group co.,limited Πιστοποιήσεις